miercuri, 19 octombrie 2011

Lansare de carte

Joi , 17 martie 2011 , ora 13, la Biblioteca”Octavian Goga” Aleşd , a avut loc lansarea cărţii „ Povestirea Ţiganiadei” de Traian Ştef , poet ,eseist şi iată acum şi prozator.
Domnul Traian Ştef s-a încumetat să rescrie „Ţiganiada” şi să o publice în anul 2010 când se împlineau 250 de ani de la naşterea lui Ioan Budai- Deleanu. De altfel lansarea cărţii a fost un eveniment la Târgul de carte „ Bookfest” Bucureşti.

La eveniment scriitorul a fost însoţit de domnul Ioan Moldovan ,Director la Revista „Familia” care a prezentat cartea şi activitatea lui Traian Ştef , apreciind că deşi au mai fost două încercări în acest sens , rescrierea domnului Traian Ştef este cea mai reuşită şi mai serioasă.
Publicul a fost alcătuit din doamne profesoare de Limba şi Literatura Română de la Şcoala cu cls. 1-8 „Constantin Şerban „ şi Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” , partenerii noştri de acţiuni culturale , alături de elevi de la profile de filologie , care au fost încântaţi mai ales că unii dintre ei nu au mai participat la o lansare de carte.

Scriitorul a acordat autografe şi a mulţumit pentru numeroasa prezenţă şi colectivului bibliotecii pentru implicare.