miercuri, 18 aprilie 2012

Scoala altfel



                    Cu ocazia saptamanii rezervate programului „ Scoala altfel” sute de copii au luat cu asalt biblioteca spre bucuria noastra a bibliotecarelor.


                    Astfel luni , 2 aprilie , au fost in vizita clasele doamnelor invatatoare Monica Scorte, Georgeta Turcus, Rodica Soit si Florica Zembrea.
                    Doamnele bibliotecare  Urs Hadadea Tamara si Alb Denisa au facut o prezentare de carte despre „ Snoava la romani”  .






      Copiii au dramatizat snoava „Pacala si muierea „ micii actori fiind Tudor Buzle , Vasile Bogdan Petrus si Andreea Coste.

      A urmat o proiectie cu snoava „Pacala” spre marele amuzament al copiilor.







                 Marti ,3 aprilie, a fost randul copiilor de la Gradinita cu program normal Magesti , educatoare doamna Florica Iancu , Gradinita cu program normal Butan, educatoare Ioana Ardelean si Gradinita Ortiteag ,educatoare Marcela Secara.




                Miercuri , 4 aprilie , elevii claselor 5 – 8  de la Scoala „Constantin Serban „ insotiti de doamnele profesoare  Ramona Irimita , Adela Szabo si Lacrimioara Bogdan au fost „Bibliotecari pentru o zi „




                Au fost introdusi in tainele meseriei de bibliotecar de doamna Georgeta Ardelean care a facut o pledoarie pentru carte si i-a indemnat sa citeasca si sa se informeze cerinta obligatorie meseriei.

              Joi , 5 aprilie, a fost din nou o zi plina, au fost in vizita copiii de la Gradinita „Holcim” educatoare doamna Maria Rosu si elevii de etnie rroma de la Scoala cu clasele 1-4 Lugas de Sus , foarte fericiti sa viziteze biblioteca si sa asculte sfaturile doamnei Silvia Kosa.




            Vineri , 6 aprilie, ne – au vizitat copiii de la Gradinita cu program normal din Alesd  insotiti de doamnele educatoare Emilia Blaga , Ancuta Puie si Gabriela Dume.

       










           Fiind pentru prima data in biblioteca noastra au ascultat cuminti explicatiile si au promis sa revina cu parintii cat mai curand pentru a deveni noi cititori.